Kasper Kruijdenberg

Geslaagde webinar Rijnland Knie Netwerk 15 april 2021: VKB preventie in theorie en praktijk!

Met het inspirerende onderwerp ‘Voorste kruisband preventie: theorie & praktijk’ werd onlangs vanuit de Alrijne studio een interactief webinar gehouden.

In het vooruitzicht dat binnenkort de wedstrijdsporten weer hervat mag worden is het voorkomen van een knieblessure zeer actueel. Want laten we eerlijk zijn; niemand wil na deze lange onderbreking van de wedstijdsport op de bank belanden met een langdurige knieblessure.

Met het oog hierop hebben de leden zich voorbereid op eventuele preventieve training en adviezen om een langdurige knieblessure te voorkomen.

Achter de schermen tijdens de opname in het Alrijne ziekenhuis.

Naast een praktisch verhaal met live test demonstratie door Maarten de Fockert vanuit fysiotherapie praktijk Ommedijk gaf fysiotherapeute Nicky van Melick (Anna Ziekenhuis) een presentatie over de meest actuele wetenschappelijke inzichten op dit gebied.
Via de chat werden live veel inhoudelijke vragen gesteld en mede daardoor had de online bijeenkomst een hoog interactief en leerzaam karakter.

Het webinar terugkijken? Dat kan via onderstaande link: https://youtu.be/i8vye5_84ro

Heeft u vragen over preventie van knieblessures in de wedstrijdsport of interesse in de mogelijkheid om preventieve training te volgen? Neem dan contact op met een van de leden van het Rijnland Knienetwerk bij u in de buurt.

Welkom bij de ledenpagina's van